• تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 09:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 667
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ابلاغ شرح وظایف متصدیان و شاغلین واحدهای صنفی نانوایی و نان فانتزی در شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از ابلاغ شرح وظایف متصدیان و شاغلین واحدهای صنفی نانوایی و نان فانتزی در این شهرستان خبر داد.

مهندس محمود کشیر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، اصلی‌ترین راه جلوگیری از شیوع ویروس کرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است؛ تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می‌توانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند. رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری است؛ با رعایت چند نکته بهداشتی در نانوایی‌ها می‌توان اطمینان از سلامت نان را افزایش داد.
در راستای اهداف ستاد مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا جلسه‌ای با حضور روسای اتحادیه‌های صنف نانوایی‌ها و نان فانتزی‌های شهرستان یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸ برگزار و این شرح وظایف به ایشان ابلاغ شد.
مهندس محمود کشیر، کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت تمام موارد ذکرشده در این ابلاغیه؛ به توزیعان به تمان نانوایی‌ها و نان فانتزی‌های سطح شهرستان و نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط و بازرسان اتحادیه با اولویت رعایت شرح وظایف مطرح‌شده توصیه کرد.
 در متن این ابلاغیه که در تمام نانوایی‌ها و در معرض دید عموم نصب می‌شود آمده است:
 ((متصدیان و شاغلین محترم واحدهای صنفی نانوایی و نان فانتزی ))
با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و قرار گرفتن در وضعیت اضطراری جهت پیشگیری از شیوع ویروس، رعایت کلیه موازین بهداشتی و توجه کامل به نکات ذیل الزامی است.
۱ –  در نانوایی‌ها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه نان بکار گرفته شود و این فرد به‌هیچ‌عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۲ – به‌طور مستمر از مواد گندزدایی مناسب برای ضدعفونی سطوح استفاده شود.
۳- دست‌ها مکرر و حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون  شسته شود.
4 – از ورود افراد متفرقه به محل پخت نان خودداری شود.   
5 – از فعالیت افرادی که دارای علائم تنفسی و سرماخوردگی هستند در نانوایی به جد خودداری شود.
6 –از تجمع مردم زیر یک سقف و محیط بسته در نانوایی جلوگیری شود.
۷ –از تماس دستی که نان جابجا می‌شود با سطوح و دست دادن با دیگران خودداری شود
۸ – در حین صحبت با مردم مراجعه‌کننده حداقل فاصله یک تا یک و نیم متر رعایت شود.
۹– متصدیان، نان را با انبر مخصوص در اختیار مشتریان قرار دهند.
مشتریان محترم در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی با شماره‌های ذیل تماس گیرند.
  شماره وزارت بهداشت                                              ۱۹۰
  شماره شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر                     ۵۶۳۷۳۰۹۸

  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر,اخبار
  • کد خبر : 151851
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *